PREPARADOR DE COMANDES D'ELEVACIÓ DE MITJA I GRAN ALÇADA

Hyster

0

APLICACIONS DE TREBALL MITJÀ A INTENSIU

MODELS
K1.0L/M/H

CAPACITAT DE CÀRREGA

1000kg

 

Recollidores de comandes de gran fiabilitat que mantenen els costos en un nivell baix en aplicacions en què el temps és un factor crític.

  • Xassís compacte i màstil robust
  • Baix cost de propietat
  • Espaiós compartiment d'operari
  • Major productivitat
  • Menys temps d'inactivitat fora de servei

EL MILLOR ALIAT PER ALS SEUS RESULTATS FINALS

Robustes i fiables per a operacions en què el temps és un factor crític, aquesta gamma de recollidors de comandes de nivell mitjà i alt estan dissenyats per permetre el millor ús possible de l'espai i per obtenir un baix cost d'explotació. Cabines elevables per ajudar els operaris a recollir articles individuals en localitzacions d'alçada mitjana a alta, maximitzant l'accés a la superfície de recollida durant la durada d'un torn.

Estructura del xassís compacta, soldada i robusta que millora la maniobrabilitat i permet manipular càrregues de manera fiable fins i tot en prestatgeries altes.

La robusta construcció del pal del recollidor de comandes amb una elevada resistència a la torsió afavoreix una estabilitat més gran, la qual cosa condueix al mateix temps a una major confiança de l'operari i una manipulació més segura de les càrregues.

Un dispositiu de detecció de cadena solta muntat al pal evita que continuï el descens en cas de topar amb algun obstacle. Tot això promou el funcionament en condicions de seguretat i minimitza els danys al carretó.