EMPRESA

Carretilles Girona SL, experts en maquinària de manutenció

Carretilles Girona S.L. és una empresa innovadora i en creixement creada a l’any 1.990 a la població de Cornellà del Terri (Girona), especialitzada en la venda, lloguer i manteniment de tot tipus d’equips industrials de manutenció. Disposem d'una àmplia gamma de productes nous i d’ocasió, per a les diferents aplicacions i necessitats dels nostres clients. Principalment contrapesades elèctriques i dièsel, maquinària d'interior, plataformes elevadores tisores, articulades i equips de neteja industrials.

Actualment, som el concessionari oficial de la marca 'Hyster' en exclusiva per a la província de Girona. També distribuïm altres marques per complementar i donar les millors solucions industrials integrals a les nostres clients.

El nostre servei de postvenda dona cobertura a tota la província de Girona, amb un equip de professionals i una flota de vehicles que ens permet assistir al client en les seves pròpies instal·lacions.

Comptem amb unes instal·lacions renovades de més de 3.000 m2, on tenim un considerable nombre de màquines en estoc, tant noves com d’ocasió per vendre i per llogar tant a curt com a llarg termini. També disposem d’una sala de formació, on impartim formació als nostres clients sobre l’ús de maquinària i la seguretat de maneig dels equips.

Carretilles Girona SL compta amb un gran equip comercial i tècnic que analitza les necessitats de cada client, amb l’objectiu que pugui reduir costos operatius i augmenti la productivitat de la seva empresa. Mitjançant un bon assessorament tècnic comercial i el servei ràpid i efectiu dels nostres mecànics.

La nostra prioritat és l’agilitat del servei i professionalitat que ens demana un sector com el nostre. Ens avalen més de 25 anys de dedicació i especialització en el sector, així com la confiança que els nostres clients dipositen en nosaltres constantment.

Façana Carretilles Girona

Què aportem al teu negoci

Costos

Costos

Minimitzar costos operatius

Solucions

Solucions

Solucions integrals

Responsabilitat

Responsabilitat

Recursos respectuosos amb el medi ambient

Espai

Espai

Maximitzar la utilització de l'espai de treball

Resposta

Resposta

Garantir una resposta ràpida del servei tècnic

Servei

Servei

Servei àgil de postvenda i recanvis

Evolució

Evolució

En constant millora

Normativa

Normativa

Complir amb la normativa de seguretat i treball vigent