Carretilla elèctrica tracció roda davantera

J1.5-2.0XNT
1500-2000kg

0

CARRETONS ELEVADORS ELÈCTRICS ENERGÈTICAMENT EFICIENTS QUE REDUIXEN EL COST D'EXPLOTACIÓ

El carretó Hyster J1.5-2.0XNT és un carretó elevador elèctric de tres rodes robust i de gran eficiència energètica que compta amb la millor maniobrabilitat dins de la seva classe. Que té uns requisits de manteniment reduïts i ofereix el balanç òptim entre consum i rendiment d'energia.

Dissenyat per obtenir un baix cost d'explotació, el carretó Hyster J1.5-2.0XNT és l'equip idoni per a aplicacions intensives i exigents, tant en exteriors com en interiors.

Punts destacables dels carretons elevadors elèctrics contrapesats J1.5-2.0XNT de Hyster:

La robusta construcció del bastidor combinada amb els capós d'acer i les duradores tapes laterals de protecció contra danys deguts a impactes, ajuden a fer que el carretó J1.5-2.0XNT d'Hyster sigui un dels carretons elevadors elèctrics més robusts i equilibrats de la indústria.

La potent tecnologia de motors de CA utilitzada per a la tracció i per a l'elevació, permet que el carretó pugui treballar amb més fiabilitat i en torns ininterromputs més llargs. La roda de tracció de CA davantera, combinada amb la frenada regenerativa, permeten disposar d'una acceleració suau, un excel·lent rendiment de desplaçament i de parell, i un maneig eficient de la càrrega.

El carretó J1.5-2.0XNT té comparativament el menor consum d'energia dins de la seva classe, contribuint amb això a reduir els costos operatius a les aplicacions més exigents.

El disseny intel·ligent dels eixos es combina amb les compactes dimensions del bastidor per poder treballar en passadissos amb les amplades més ajustades dins de la seva classe, en permetre maniobrar amb més rapidesa als passadissos de treball.

La fiabilitat i el baix cost d'explotació s'aconsegueixen en part gràcies a l'ús de components molt duradors i pràcticament sense manteniment, com els frens de disc 'en bany' d'oli, els motors de CA sense escombretes, la protecció tèrmica incorporada als motors de tracció i el sistema de refrigeració avançat.

El fàcil accés a components, com ara el motor, la bomba, el controlador i el dipòsit d'oli, permet minimitzar el temps d'inactivitat i els costos. Els diagnòstics a bord ajuden a fer una localització ràpida d'avaries i simplifiquen la planificació del manteniment